Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

NEW DATE
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου

Anais Club, Βαρυμπόμπη


Στην εποχή μας, το αυτοκίνητο -ως προϊόν- εξελίσσεται σε όχημα με υπηρεσίες, πλήρως εναρμονισμένες με το λειτουργικό σύστημα των «έξυπνων» πόλεων, εξασφαλίζοντας έτσι στους χρήστες ασφαλή μετακίνηση, ενημέρωση και διασκέδαση. Ουσιαστικά, η διευρυμένη αυτή επικοινωνία ανοίγει τον δρόμο για την ενίσχυση της πληροφόρησης οδηγών και συνεπιβατών, με τρόπο και σε χρόνο που δεν επηρεάζεται η ασφάλειά τους, καθώς ούτε κι εκείνη των πεζών. Στην πραγματικότητα, κάποιος θα μπορούσε να παρομοιάσει το σύγχρονο αυτοκίνητο με προέκταση του σπιτιού και του γραφείου μας. Κάπως έτσι, το βασικό ζητούμενο είναι πλέον να απολαμβάνουμε ανάλογη συνδεσιμότητα και άνεση, ακόμη κι όταν βρισκόμαστε στον δρόμο. Για την ακρίβεια, τα συγκεκριμένα τετράτροχα «εργαλεία» υβριδικά ή ηλεκτρικά, αυτόνομα ή επιτηρούμενα, αλλά πρωτίστως ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον, πληρούν τα υψηλά standards του ανθρώπου του σήμερα. Κάπως έτσι, το σύνολο αυτών των απαιτήσεων και αναγκών διαμορφώνει το πλαίσιο των Connected Cars. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η Θεματολογία του Συνεδρίου

Η ατζέντα του Connected Cars Conference 2018 καλύπτει σφαιρικά τα θέματα αιχμής που απασχολούν τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου της Αυτοκινητοβιομηχανίας και των ενδιαφερόμενων εμπορικών βιομηχανιών. Ανάμεσα στα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι:

 1. Η διαδραστικότητα του οχήματος με τον δρόμο / Υποδομές
 2. O ρόλος της τεχνολογίας στο αυτοκίνητο και στις μεταφορές / 5G Vision
 3. Η χαρτογράφηση τεχνολογιών για ασφαλείς και έξυπνες μεταφορές
 4. Οι καινοτομίες σχετικά με την ασφάλεια, την ευκολία στη χρήση, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την αξιοποίηση τεχνολογιών, τη διαχείριση στόλων αυτοκινήτων, τη χρήση δεδομένων εν κινήσει και την αξιολόγηση εμπειριών οδηγών και συνεπιβατών
 5. Υποδομές κι «έξυπνη» πόλη / Ηλεκτροκίνηση
 6. Τι ρόλο διαδραματίζει η συνδεσιμότητα
 7. Πώς επαυξάνεται και επιτυγχάνεται η ασφάλεια
 8. Πώς αποφεύγεται η «διαρροή» των προσωπικών δεδομένων
 9. Mε ποιον τρόπο επιτυγχάνεται η δημιουργία εσόδων
 10. Νέες προκλήσεις που επισημαίνονται για τον κλάδο των Ασφαλειών

Γιατί να Δηλώσετε Συμμετοχή

Το 2ο Connected Cars Conference ανάβει το πράσινο φως σ’ εσάς που επιθυμείτε να:

 • Γνωρίσετε τις σύγχρονες τάσεις του ευρύτερου κλάδου της Αυτοκινητοβιομηχανίας και των ενδιαφερόμενων εμπορικών βιομηχανιών.
 • Συζητήσετε τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και να ανταλλάξετε χρήσιμες απόψεις με ειδήμονες του κλάδου.
 • Ενημερωθείτε για νέα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να υποστηρίξουν και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα του έργου σας.
 • Πάρετε μέρος σε “one-to-one sessions” με τους ομιλητές του συνεδρίου.
 • «Χτίσετε» τις απαραίτητες συνεργασίες και συνέργειες, οι οποίες θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά σας για την υλοποίηση των επιχειρηματικών σας πλάνων.
 • Αξιοποιήσετε το αποτελεσματικό networking που διασφαλίζεται από την ισχυρή παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων μερών, από τον προμηθευτή λύσεων και υπηρεσιών στον τελικό χρήστη.
 • Επισκεφθείτε τον χώρο των εταιρειών-εκθετών, προκειμένου να ενημερωθείτε πλήρως για τα νέα προϊόντα τους.

Ποιοι Αξίζει να το Παρακολουθήσουν

Το συνέδριο απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη παραγωγής, τεχνικής διεύθυνσης, έρευνας και ανάπτυξης, brand managers, εμπορικούς διευθυντές και επιχειρηματίες από τους ακόλουθους κλάδους:

  Aυτοκινητοβιομηχανία Εταιρείες Εισαγωγών και Πωλήσεων ΑυτοκινήτωνΕταιρείες Leasing Cars Εταιρείες με Στόλο Οχημάτων Μεταφορών Εταιρείες Logistics & Transportation Εταιρείες Κινητής ΤηλεφωνίαςΕταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης-Σταθμών Φόρτισης Εταιρείες Ανάπτυξης Λογισμικού Εταιρείες Ασφάλειας Δεδομένων-Cyber Security Εταιρείες Παροχής Σχετικών Τεχνολογιών και Λύσεων (όπως Content Providers, Application Developers και Big Data Analytics) Ασφαλιστικές Εταιρείες Φαρμακευτικές ΕταιρείεςΕταιρείες Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών Συμβουλευτικές & Χρηματοοικονομικές Εταιρείες Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Σχετικά άρθρα

Ομιλητές

International Speaker Viktor Irle Viktor Irle is cofounder, consultant and market analyst at EV-volumes.com. EV-volumes.com is a global market intelligence platform for the electric vehicle industry, and delivers consultancy services in the auto industry.
International Speaker Erik Lorentzen Erik Lorentzen is head of Analysis and Consultancy at the Norwegian EV Association. He works closely with policy development and the EV market with a special focus on charging infrastructure.
Ιάκωβος Αγαπάκης Mr. Agapakis holds the Health & Safety Manager position at AGET, Lafarge Beton, being responsible for several activities Cement Plant, Quarries, Concrete, Logistics. In the past he has contributed to Lafarge Beton at IT & Maintenance department and as an Area Manager.
Δρ. Γιώργος Αγερίδης Ο Δρ. Γιώργος Αγερίδης είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Ενεργειακής Αποδοτικότητας στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ). Είναι Διδάκτορας Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Νάνσυ Αλωνιστιώτη H Νάνσυ Αλωνιστιώτη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκτεταμένη ερευνητική δραστηριότητα στο χώρο των κινητών επικοινωνιών και προηγμένων δικτυακών εφαρμογών (5G, connected cars κλπ), το Διαδίκτυο Νέας Γενιάς (IoT, Έξυπνες πόλεις κλπ), καθώς και την αξιοποίηση μηχανισμών μηχανικής μάθησης και ανάλυσης δεδομένου μεγάλου όγκου για έξυπνη διαχείριση δικτύων και προηγμένες εφαρμογές.
Σταυρούλα Αντωνίου H Σταυρούλα Αντωνίου είναι Διευθύντρια της Ανάπτυξης Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από τον Δεκέμβριο 2017. Έχει διατελέσει Τμηματάρχης και από το 2010 Διευθύντρια σε διαφορετικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Υπήρξε Πρόεδρος και μέλος σε πολλές επιτροπές και ομάδες εργασίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Μάριος Δομοξούδης Marios Domoxoudis holds the position of ITS Expert at Aegean Motorway. His main expertise in Intelligent Transport Systems (ITS), transportation planning, urban traffic control and management and system analysis.
Γιάννης Δοξαράς O Γιάννης Δοξαράς είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Warply, και ο βασικός δημιουργός νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών, όπως είναι η νέα πλατφόρμα Warply Engage, το Warply Ad Network, κα.
Πάνος Κάπρος Ο Πάνος Κάπρος είναι Product Marketing Engineer για τις λύσεις IoT & Smart Cities της Intracom Telecom. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη των Δεδομένων και τα Τέχνο-Οικονομικά συστήματα.
Γιώργος Κιούσης Ο Γιώργος Κιούσης είναι Διευθυντής Τεχνολογίας στην εταιρεία Λειτουργίας και Διαχείρισης της Αττικής Οδού, Αττικές Διαδρομές Α.Ε. Συγχρόνως, είναι εκπρόσωπος της HELLASTRON στη μόνιμη ομάδα εργασίας COPER III της ASECAP για ITS, καθώς και μέλος ομάδων εργασίας ερευνητικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν οι Αττικές Διαδρομές.
Μιχάλης Παπαγεωργίου O Μιχάλης Παπαγεωργίου είναι Senior Manager στο τμήμα Management Consulting/ IT Advisory της KPMG και ειδικεύεται σε παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας Πληροφορικής και Ψηφιακού μετασχηματισμού σε σύγχρονους οργανισμούς και επιχειρήσεις.
Φάνης Παπαδημητρίου O Φάνης Παπαδημητρίου εργάζεται στην εταιρεία Αττικές Διαδρομές Α.Ε. και από το 2008 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας & Συντήρησης της Αττικής Οδού. Επικεφαλής ομάδας 200 ατόμων με αντικείμενο τη λειτουργία, την κυκλοφοριακή διαχείριση και τη συντήρηση της Αττικής Οδού.
Δημήτρης Πάτσιος Από το 1996 εργάζεται στο Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων.
Αλέξανδρος Περέλλης Ο Αλέξανδρος Περέλλης είναι ερευνητής του ΙΕΝΕ. Είναι υπεύθυνος για την περιοδική έκδοση του ΙΕΝΕ «Ηλεκτροκίνηση στον Κόσμο και στην Ελλάδα» και συμμετέχει στην εκπόνηση μελετών και αναλύσεων του Ινστιτούτου με κύριο άξονα τις ΑΠΕ και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Αλεξάνδρα Σδούκου H κα Αλεξάνδρα Σδούκου εργάζεται ως Σύμβουλος Ενέργειας του Προέδρου της ΝΔ, ενώ από το 2007 είναι μόνιμο στέλεχος της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Γιώργος Στεφανόπουλος Ο κ. Γιώργος Στεφανόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, στον οποίο κατείχε διευθυντικές θέσεις, ενώ έχει εργαστεί στους Κλάδους της Αεροναυτικής βιομηχανίας, καθώς και στη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου στην Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή.
Μαρία Φαράντου Από το 2006, είναι Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και μεταξύ των αρμοδιοτήτων της είναι η παρακολούθηση, ενημέρωση και εκπροσώπηση της ασφαλιστικής αγοράς σε ζητήματα που αφορούν τους κλάδους ασφάλισης αυτοκινήτων, αστικής ευθύνης και επαγγελματικών ευθυνών.
Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης είναι μηχανικός έρευνας και ανάπτυξης στην COSMOTE όπου εργάζεται από την ίδρυση της εταιρείας και έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία των συστημάτων 2G, 3G και 4G. Πριν την COSMOTE έχει εργαστεί ως ερευνητής Δ’ στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ και ως μηχανικός ανάπτυξης μικροκυματικών ζεύξεων στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ.
Βασίλης Χαλκιάς Ο Βασίλης Χαλκιάς είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αυτοκινητόδρομων, ASECAP, Πρόεδρος του Φορέα Ελληνικών Υποδομών και Οδών με Διόδια (HELLASTRON) και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού (Αττικές Διαδρομές A.E.).
Κωνσταντίνος Χαμπίδης Ο κ. Χαμπίδης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΕΜ και ο Chief Digital Officer του Δήμου Αθηναίων.
Κυριάκος Ψύχας Συγκοινωνιολόγος μηχανικός, προϊστάμενος του Τμήματος Κλιματικής Αλλαγής της Γενικής Δ/νσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υπεύθυνος της ομάδας για τις Εκπομπές Αερίων Θερμοκηπίου στο πλαίσιο του νέου εθνικού ενεργειακού και κλιματικού σχεδιασμού για το 2030.
 • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΘΑΛΗΣ
ΘΑΛΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • CARBON NEUTRAL SPONSOR